کلاس های آمادگی زایمان فیزیولوژیک در پایگاه بهداشتی امام موسی بن جعفر (ع) راه اندازی شد. خانم سحرکرم نژاد مسئول واحد بهداشت خانواده در این خصوص گفت : این کلاس ها  در اسفند ماه 93 در 2 نوبت توسط کارشناسان مامایی برگزار گردید که با هدف  افزایش اطلاعات مادران در برنامه های مراقبتی و بهداشتی دوران بارداری ، یادگیری تکنیک های ریلکسیشن ، کنترل عضلات ، تکنیک تنفس ، ایجاد یک محیط آرام و حمایت کننده از مادر و کاهش ترس و اضطراب ،کمک برای کاهش و کنترل درد با حداقل استفاده از دارو ،و بطور کلی افزایش اعتماد به نفس مادر و تمایل به انجام زایمان طبیعی و شیردهی موفق برگزار شد. این کلاس ها از نیمه دوم بارداری (هفته 20 ) شروع شده و در 8 جلسه ادامه می یابد. هر جلسه 90 دقیقه و شامل 45 دقیقه مباحث تئوری، 15 دقیقه پرسش و پاسخ و30 دقیقه تمرین است. در این کلاسها ، مادران باردار می توانند به همراه یک نفر از آشنایان خود شرکت کنند و مطالب تئوری و تمرین های عملی به صورت گروهی در کلاس اجرا شده و فیلم آموزشی مربوط به همان جلسه نمایش داده می شود.