حجت الاسلام طهماسبی امام جمعه شهرستان فسا :

در چهارمین روز از هفته سلامت که به شعار سلامت ، آموزش همگانی و خود مراقبتی نامگذاری شده است ،کارشناسان معاونت بهداشت و بسیج جامعه پزشکی با حضور در مصلی نمازجمعه شهرستان فسا ، ضمن برپایی ایستگاه سلامت در مصلی و اندازه گیری فشارخون ، قند خون  و توده بدنی نمازگزاران و ارائه مشاوره سلامت در نمازجمعه نیز شرکت کردند . حجت الاسلام طهماسبی امام جمعه شهرستان فسا در خطبه های نماز جمعه با بیان اینکه شعار بهداشتی سال 94 ،ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است ، حفظ سلامت انسان را واجب اسلامی دانستند و گفتند : انسان  موظف است از عواملی که سلامت او را به خطر می اندازد اجتناب کند و غذا به عنوان ماده ای که به انسان انرژی و حیات می بخشد باید سالم و پاکیزه باشد.ایشان افزودند: استفاده بیش از حد مجاز از سموم در باغات و مزارع  باعث به خطر افتادن سلامت انسانها شده است و مسئولین امر باید برای کاهش استفاده از سموم یا جایگزین کردن آنها برنامه ریزی کنند.