اتاق تندرستی اداره آموزش و پرورش و اداره گاز با حضور روئسا و کارکنان ادارات مذکور و مشاورین سلامت سایر ادارات و معاونت بهداشت دانشگاه افتتاح گردید.

در ابتدای این مراسم آقای امینی نژاد ، رییس آموزش و پرورش شهرستان فسا از مساعدت و همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با اداره آموزش و پرورش تشکر و قدردانی کردند و این ارتباط را قوی ترین ارتباطی دانستند که اداره آموزش و پرورش با سایر ادارات دارد. ایشان با اشاره به اهمیت تغذیه سالم گفتند: سلامت دانش آموزان باعث ایجاد جامعه سالم در آینده خواهد شد.

در ادامه دکتر مجتبی فرجام ، معاون بهداشت دانشگاه ، با تشکر از ریاست آموزش و پرورش ، بخاطر اهمیت دادن به سلامت کارکنان این اداره ، ابراز داشتند:  اتاق تندرستی به عنوان مرکز پایش سلامت کارکنان اداره ی آموزش و پرورش و نقطه اتصال کارکنان آموزش و پرورش با معاونت بهداشت در جهت افزایش بیش از پیش ارتباط این دو اداره خواهد بود.

ایشان ابراز امیدواری کردند با همکاری ادارات شهرستان ، اتاق تندرستی در تمام ادارات ایجاد شود.

خانم فهیمه راستباف ، مسئول واحد بیماریهای غیرواگیر در خصوص هدف از ایجاد اتاق تندرستی در ادارت گفتند : شناسایی زود هنگام افراد بیمار یا در معرض خطر بیماریهای قلبی – عروقی و عوامل خطر شامل دیابت ، پرفشاری خون و چاقی از اهداف ایجاد اتاق تندرستی می باشد. ایشان افزودند با کنترل عوامل خطر بیماریها می توان تا 80 درصد از بروز بیماریهای غیر واگیر و 40 درصد سرطانها جلوگیری کرد.

پس از افتتاح اتاق تندرسی آموزش و پرورش ، معاون بهداشت دانشگاه با حضور در اداره گاز اتاق تندرسی این اداره را نیز افتتاح نمودند.

در ابتدای این جلسه مشاور سلامت اداره گاز گزارشی در خصوص اقدامات بهداشتی انجام شده برای حفظ سلامت کارکنان اداره گاز ارائه نمود .

در ادامه دکتر مجتبی فرجام با تشکر از اقدامات انجام شده توسط آقای مهندس بردبار ، رئیس اداره گاز و تایید برنامه غربالگری و برنامه های پیشگیرانه ی انجام شده توسط این اداره ، بر شناخت عوامل خطر سلامت اشاره کردند و گفتند : همانطور که انسان مسلمان از مبطلات نماز و روزه با خبر است باید از عواملی که سلامت او را به خطر می اندازند نیز با خبر باشد ، زیرا حفظ سلامت از واجبات دینی ما است.

ایشان ادارات مختلف و اداره بهداشت را حلقه های یک زنجیر دانستند که در حال خدمت رسانی به مردم می باشند و تاکید کردند که همه ی ما باید در حفظ سلامت یکدیگر و جلوگیری از گسست این زنجیره تلاش کنیم.