همایش دانشجویی تغذیه سالم با حضور دکتر مجتبی فرجام معاون بهداشت  ، دکترمجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی ، دانشجویان و اساتید دانشکده بهداشت و کارکنان معاونت بهداشت برگزار شد .

در ابتدای این همایش دکتر مجتبی فرجام با اشاره به وجود شبکه ی بهداشت در ایران ، آن را یکی از ابداعات بسیار کارآمد جمهوری اسلامی و ایجاد برند بهورز را عامل ایجاد پوشش نزدیک به 100 درصدی واکسیناسیون در کشور دانستند.

ایشان با اشاره به وضعیت مطلوب ایران در زمینه واکسیناسیون و مراقبت های بهداشتی ، بخصوص در مناطق روستایی ، گفتند: هنوز در همسایگی ما کشورهایی وجود دارند که بخاطر واکسناسیون فلج اطفال دست به اسلحه می برند و درصد پوشش واکسیناسیون برخی کشورهای خاورمیانه ، آسیا و آمریکای لاتین کمتر از 50 درصد است.

دکتر فرجام افزودند : با وجود تمام مشکلاتی که در اوایل انقلاب به کشورتحمیل شد و با وجود جنگ ، واکسیناسیون هیچ کودکی در ایران فراموش نشد و دانشجویان بهداشت به عنوان سفیران سلامت باید به مردم بگویند که ما از کجا به کجا رسیده ایم ولی هنوز کارهایی باقی مانده است. معاون بهداشت دانشگاه ، شیوع بیماریهای غیر واگیر را حاصل نادانی بشریت دانستند و گفتند : سوء تغذیه از کم خوری به پر خوری تغییر کرده است و همه ی ما باید در این خصوص فرهنگ سازی کنیم .

در ادامه این مراسم مهندس بردبار از کارشناسان جهاد کشاورزی در رابطه با تولید محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک سخنرانی کردند ، ایشان گفتند: اطلاعات کم کشاورزان در خصوص مصرف سموم و کودها و عدم مراجعه به کارشناسان کشاورزی از جمله عوامل سوء مصرف سموم و کودهای شیمیایی در مزارع و تولید محصولات آلوده به سم است و همکاری بین جهاد کشاورزی ، دامپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی برای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به عموم مردم ضروری می باشد.

آقای مهندس هاشمی نسب کارشناس اداره ی دامپزشکی نیز ضمن تشریح نحوه ی تولید فراورده های دامی سالم ، در خصوص روشهای تشخیص برخی از فسادها در فراورده های دامی مطالبی را به حاضرین در این جلسه ارائه نمودند .

درادامه این جلسه برنامه هایی شامل موسیقی ، پخش کلیپ و تقدیر از دانشجویانی که در فلوراید تراپی دانش آموزان مدارس شهر فسا با معاونت بهداشت همکاری داشتند انجام شد.