پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

خانم دکتر زحمتکشان ، مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت در خصوص برگزاری جشنواره غذای سالم گفت : در راستای شعار بهداشتی سال 94 ( ایمنی غذا از مزرعه تا سفره) و در جهت فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم ، واحد تغذیه اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم نمود ، در این جشنواره 31 نفر با تعداد 50 نمونه غذا شرکت کردند که پس از داوری و جمع بندی امتیازات ، برندگان این جشنواره مشخص خواهند شد.

ایشان در خصوص ملاک انتخاب غذای برتر گفتند: غذاهایی که در آنها از مواد غذایی تازه ، رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتری استفاده شده باشد و در فرایند پخت آنها کمتر از روغن و نمک استفاده شده باشد و سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل ظاهری غذا نیز از ملاکهای انتخاب غذای برتر می باشد.