آقای عبدالعظیم کریمیزاده عضو کارگروه مشترک معاونت بهداشت و آموزش و پرورش در این خصوص گفت: در این کارگروه که با حضور رئیس آموزش و پرورش و مسئولین واحدهای مختلف معاونت بهداشت برگزار شد. مسایل و مشکلات بهداشتی مدارس شهرستان فسا مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای موجود توسط واحد های مربوطه ارائه گردید.

آقای امینی نژاد رییس آموزش و پرورش شهرستان فسا در خصوص مشکلات بهداشتی موجود در مدارس شهر فسا گفت : 60 درصد مدارس شهرستان فسا فرسوده هستند و در نتیجه از نظر بهداشتی نیز دارای مشکلات زیادی می باشند و برای رفع بسیاری از این مشکلات باید مدارس نوسازی شوند .

ایشان با تقدیر از اقدامات انجام شده توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در مدارس شهرستان فسا ، نظیر فلوراید تراپی ، آموزش بهداشت ، تشکیل انجمن خیریه باران و ایجاد اتاق تندرستی در آموزش و پرورش ، گفتند : می توان با همکاریهای بین بخشی به نقطه مطلوبتر بهداشتی رسید.

در ادامه این جلسه مسئولین واحدهای مختلف معاونت بهداشت شامل بهداشت روان ، بهداشت دهان و دندان ، بهداشت محیط ، تغذیه و آموزش سلامت در خصوص عملکرد خود در مدارس شهرستان و راهکارهای حل مشکلات بهداشتی مدارس مطالب خود را ارائه نمودند .

دکتر محمودی مسئول واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت در خصوص انجام فلوراید تراپی دندان دانش آموزان مقاطع ابتدایی ، پیش دبستانی و مهد کودکها گفت : در سال 93 واحد بهداشت دهان و دندان با همکاری آموزش و پرورش به قریب به 100 درصد دانش آموزان بخشهای مرکزی ، ششده و قره بلاغ ، نوبندگان و شیبکوه خدمات فلوراید تراپی دندان ارائه نمود و با وجود کمبودها ، تلاش شد حتی مهد کودکها نیز تحت پوشش فلوراید تراپی قرار گیرند.