نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت با حضور حجت الاسلام طهماسبی امام جمعه شهرستان فسا ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و مسئولین ادارات شهرستان افتتاح شد.

در ابتدای این مراسم  ، حجت الاسلام طهماسبی امام جمعه شهرستان فسا  با تاکید بر ضرورت افزایش جمعیت ابراز داشتند: در اثر تبلیغات رسانه های غربی ، تفکری در جامعه بوجود آمده است که جمعیت زیاد یعنی فقر اقتصادی ، ولی این مطلب صحیح نیست و کشورهایی مانند چین وجود دارند که با جمعیتهای میلیاردی ، اقتصاد آمریکا و اروپا را پشت سرگذاشته اند و کشورهایی نیز وجود دارند که با جمعیت کم فقیر هستند .

ایشان افزودند : بزرگترین سرمایه هر کشوری نیروی انسانی آن است و اسلام نیز بر افزایش جمعیت مسلمانان تاکید دارد و رسول گرامی اسلام در این خصوص می فرماید: ازدواج کنید و نسل خود را زیاد کنید که من روز قیامت بر کثرت شما مباهات می کنم ، حتی به فرزندی که سقط شده باشد.

حجت الاسلام طهماسبی روند کاهش جمعیت و روبرو شدن با رشد منفی جمعیت را برای کشور خطرناک دانستند و برنامه ریزی در جهت افزایش و بالندگی جمعیت را ضرروی دانستند.

در ادامه این جلسه دکتر مجتبی فرجام ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ، با شرح برنامه ها و تکالیف وزارتخانه ای معاونت بهداشت در خصوص افزایش و جوانی جمعیت گفتند: ما به عنوان ارائه دهنده خدمات بهداشتی وظیفه داریم خانواده ها را از بدو تولد فرزند تا ورود به مدرسه ، جامعه ، ازدواج و فرزنددارشدن تحت پوشش خدمات بهداشتی قرار دهیم و این سلسله را تا رسیدن به جمعیت متوازن و تا سن سالمندی سالم ادامه دهیم .

ایشان حمایت از ازدواج در سن مناسب و ازدواج سالم با دریافت مشاوره را از دیگر وظایف معاونت های بهداشتی دانستند و برای رسیدن به این اهداف ، همکاری برون بخشی با سایر ادارات و سازمانها را ضروری دانستند.

سپس دکتر سید محمد حسین اجاقی مسئول واحد بهداشت روان درضمن تشریح چگونگی به هم خوردن توازن جمعیت در ایران بیان داشتند: اگر جامعه ای بخواهد جوان بماند باید رشد جمعیتی برابر دو و یک دهم درصد داشته باشد و اگر وضعیت رشد جمعیت ایران به همین شکل ادامه یابد تا 25 سال آینده ، جمعیت ایران به 95 میلیون نفر خواهد رسید که 47 درصد از آنها بالای 60 سال سن خواهند داشت و با کاهش نیروی کار ، مجبور به واردات نیروی کار خواهیم بود که مشکلات فرهنگی و اجتماعی را برای کشور بوجود خواهد آورد.

لازم به ذکر است این نمایشگاه تا 9 خردادماه در کانون پرورش فکری کودک و نوجوان واقع در خیابان جمهوری اسلامی پذیرای بازدید کنندگان می باشد.