مهندس نبی ا.. کاری کارشناس کنترل دخانیات معاونت بهداشت در خصوص هفته ملی بدون دخانیات گفت: هر ساله به مناسبت سالروز جهانی بدون دخانیات ، 31 ماه می مصادف با 10 خرداد و هفته ملی بدون دخانیات (10- 4 خرداد ) اقدامات و فعالیتهایی جهت ارتقاء سطح آگاهی عمومی به ویژه در بین نسل جوان ، نوجوان و زنان که هدف اصلی صنایع تولید کننده محصولات دخانی هستند انجام می پذیرد.

با توجه به شعار امسال روز جهانی بدون دخانیات با عنوان ( زندگی بدون دخانیات ، حقی برای همه ) روزهای هفته با عناوین زیر نامگذاری شده است.

دوشنبه 4/3/1394 خود مراقبتی برای دوری از دخانیات

سه شنبه 5/3/1394 خانواده سالم با دوری از دخانیات

چهارشنبه 6/3/1394 محل کار و اماکن عمومی سالم با دوری از دخانیات

پنجشنبه 7/3/1394 اجرای کامل قوانین برای دوری از دخانیات

جمعه 8/3/1394 آموزه های دینی حامی دوری از دخانیات

شنبه 9/3/1394 جوانی سالم ، بدون سیگار و قلیان

یکشنبه 10/3/1394 مقابله با قاچاق مواد دخانی (روز جهانی بدون دخانیات )

در همین راستا جلسه هماهنگی جهت برنامه ریزی هفته سلامت با حضور دکتر مجتبی فرجام معاون بهداشت دانشگاه ، مهندس کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط و مسئولین سایر واحدهای ستادی برگزار شد در این جلسه دکتر فرجام ،خواستار استفاده از تمام ظرفیتهای موجود  برای اطلاع رسانی به عموم مردم از طریق آموزش به رابطین سلامت ، مشاورین سلامت ادارات و اطلاع رسانی از طریق تریبون مساجد و روجانیون شدند.