همزمان با دهه ی بهداشت و نکوداشت مساجد (18 الی 27 خردادماه ) ، کارکنان واحد بهداشت محیط با حضور در مسجد حضرت علی بن ابی طالب (ع) محله حیدر آباد  ، همراه با کارکنان سازمان تبلیغات ، هیات امناء مسجد ، و جمعی از اهالی، به غبار روبی مسجد و نصب اطلاعیه و پیامهای بهداشتی در مکانهای مختلف مسجد پرداختند .مهندس کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط دراین خصوص گفت:  پیرو جلسه و هماهنگی هایی که با سازمان تبلیغات صورت پذیرفت و با توجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و حضور بیش از پیش مردم در مساجد ، رعایت بهداشت و آموزش آن بسیار مهم می باشد .لذا معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا بر اساس مسئولیتی که در خصوص حفظ سلامت جامعه بر عهده دارد ، با حضور در غبار روبی مساجد ضمن ارج نهادن به این فریضه ارزشمند ، آموزشهای لازم را با نصب پوستر و توزیع پمفلت و برگزاری کلاس های آموزشی ، به نمازگزاران ارائه خواهد نمود.