به گزارش وب دا ؛ در این جلسه که با حضور اعضای شورای اسلامی شهرستان متشکل از نمایندگان شورای روستاها و بخش ها ، رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد ، مسایل بهداشتی درمانی بخشهای تابعه شهرستان فسا مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت .
دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا با مهم دانستن نقش شوراهای اسلامی شهرستان در ارتقاء سطح مادی و معنوی جامعه ، از شوراهای اسلامی به عنوان اتاق فکر جامعه یاد کردند .
دکترعسکری با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی نظام سلامت در ابتدای سال 94 توسط مقام معظم رهبری و تاکید ریاست محترم جمهوری ، آن را حاکی از عزم جدی نظام جمهوری اسلامی ایران برای بهبود نظام سلامت کشور دانست و گفت : محور توسعه پایدار چیزی جز برخورداری از سلامت نیست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به مزایای اجرای طرح تحول سلامت بیان داشت : با اجرای این طرح هزینه های مردم در بخش سلامت به شدت کاهش یافت و در بخش بستری حداکثر به 6 درصد هزینه ی اصلی رسید و برخی خدمات نظیر زایمان طبیعی به صورت رایگان به مردم ارائه می گردد و این در شرایط تحریم تحقق یافت و در شرایط خاص اقتصادی انجام کارهایی که برای مردم چنین صرفه جویی مالی داشته باشد کار کوچکی نیست و حمایت مالی بیماران جزئی مهم از نگاه حمایتی دولت است.
در ادامه جلسه دکتر فرجام معاون بهداشت دانشگاه شوراها را یکی از پایه های مردم سالاری برشمرد و بیان داشت : شوراها پل ارتباطی بین دولت و ملت هستند و می توانند نقش مشاور ، حامی و معلم برای جامعه داشته باشند و این پتانسیل می تواند در اطلاع رسانی به مردم در خصوص دریافت خدمات بهداشتی بسیار مفید باشد.
در این نشست آقای قسمتی رئیس شورای اسلامی شهرستان فسا با ذکر برخی اقدامات انجام شده در حوزه سلامت طی این چند سال تاکنون، این اقدامات را شایسته تقدیر دانستند .
در این دیدار بر جایگاه بهورزان روستاها ، ماماها ، پزشکان و کلیه همکاران و همچنین بر تعامل دوطرفه در جهت حل مشکلات منطقه با شورای روستاها و بخش ها تاکید شد.
در ادامه اعضای شورای اسلامی شهرستان سوالات و درخواستهای خود را در حوزه ی بهداشت و درمان مطرح کردند که توسط ریاست دانشگاه و معاون بهداشت دانشگاه به این سوالات و پیشنهادها پاسخ داده شد و از این تعامل استقبال گردید.