دکتر مجتبی فرجام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا از مهندس منوچهر جوکاران ، خبرنگار آزاد صدا و سیمای مرکز فارس بخاطر انعکاس اخبار حوزه سلامت و آگاهی بخشی به عموم مردم جامعه در راستای دستیابی به زندگی سالم با اهداء لوح تقدیر ،تشکر و قدردانی کردند .
در این لوح تقدیر آمده است :
همکار محترم جناب آقای مهندس منوچهر جوکاران
همت والای شما در انعکاس اخبار سلامت و آگاهی بخشی به جامعه در راستای دستیابی عموم مردم به زندگی سالم ،همچنین بیان مسائل ومشکلات مردم و واقعیتهای زندگی اجتماعی ، ارزشمند و ستودنی است .
اینجانب وظیفه خود می دانم ضمن تبریک به شما ، از سعی و تلاش جنابعالی در این عرصه زیبا و خطیرکه حاصل آن پاسخگویی مسئولین ، رضایت مردم و آگاهی جامعه می باشد تقدیر و تشکر نمایم.در پناه ایزد منان سربلند و موفق باشید.
خاطرنشای می شود: مهندس منوچهر جوکاران مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشت ، به عنوان خبرنگار آزاد با صدا سیمای مرکز فارس همکاری دارد و آخرین گزارشات خبری ایشان در حوزه سلامت در خصوص ، بهداشت استخر شنا ، بهداشت آب معدنی و بحران آب و خشکسالی می باشد که در بخش خبری صدا و سیمای مرکز فارس پخش شده است.