جلسه هم اندیشی در خصوص تفاهم نامه همکاری مشترک بین شهرداری فسا و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور دکتر مجتبی فرجام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا، مهندس باصری ، شهردار فسا و کارکنان معاونت بهداشت و شهرداری برگزار شد.

دکتر فرجام در این جلسه گفتند: شاخص توسعه که یکی از بحث های حاکمیتی است نیازمند همکاریهای بین بخشی می باشد و این همکاریها می تواند به صورت هم افزاینده ای وضعیت سلامت را ارتقاء بخشد . ایشان افزودند : مدلهایی از  این نوع همکاریها بین شهرداری و بهداشت در کلان شهرهایی مثل تهران انجام شده است .

در ادامه مهندس باصری شهردار فسا ضمن تشکر از خدمات سلامت در حوزه های مختلف گفتند: رویکرد بنده در شهرداری رویکرد فرهنگی است و معتقد هستم تا فرهنگ اصلاح نشود مسایل اجتماعی و بهداشتی نیز اصلاح نخواهد شد ایشان افزودند : با وجود مشکلات و کمبودهای مالی ،ولی نیروی انسانی خوبی در اختیار شهرداری می باشد که می توان از این پتانسیل استفاده مناسبی کرد .

در این جلسه زمینه های همکاری مشترک بین معاونت بهداشت و شهرداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد در اسرع وقت تفاهم نامه مذکور پس از طرح در شورای اسلامی شهر فسا ، در یک کارگروه مشترک توسط معاونت بهداشت و شهرداری اجرایی شود.