دکتر سید محمد حسین اجاقی مسئول واحد بهداشت روان معاونت بهداشت دراین خصوص گفت: جلسه هماهنگی بزرگداشت هفته بهداشت روان برای برنامه ریزی و هم اندیشی دراین خصوص با حضور دکتر مجتبی فرجام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.

دکتر اجاقی افزود : برخی از برنامه هایی که توسط واحد بهداشت روان در این هفته برگزار خواهد شد شامل : ارائه مشاوره رایگان در مدارس شهرستان ، برگزاری مسابقه نقاشی در مهدکودکها ، برگزاری زنگ انشاء در مدارس با موضاعات 1- نقش ارتباط در سلامت روان 2- قانون و سلامت روان 3- حقوق شهروندی و سلامت روان ، برگزار جلسه پرسش و پاسخ در دبیرستانها ، نصب بنر و تراکت و....

دکتر اجاقی خاطرنشان کرد، شعار امسال هفته بهداشت روان (( حفظ کرامت انسانی در سلامت روان )) است و روزهای این هفته نیز به شرح ذیل نامگذاری شده است .

جمعه 24 مهرماه :اخلاق در سلامت روان

شنبه 25 مهرماه : انگ زدایی