در آستانه ورود حجاج بیت الله الحرام به کشور و با توجه به شیوع ویروس کورونا در عربستان و احتمال شیوع آن در ایران ، واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا برای آمادگی و آشنایی کارکنان با این بیماری و نحوه مقابله با آن ، کارگاه آموزشی عفونت های حاد تنفسی با تاکید بر کورونا ویروس (MERS) را برگزار کرد.

این جلسه با حضوردکتر مجتبی فرجام معاون بهداشت دانشگاه ،بهورزان ، کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها و سایر کارکنان  برگزار شد.

در ابتدای این جلسه معاون بهداشت دانشگاه ضمن عرض تسلیت در خصوص فاجعه منا گفت: ما در خصوص حادثه دیدگان فاجعه منا مسئولیت داریم و به دلیل بستری شدن حادثه دیدگان در بیمارستانهای عربستان و مجاورت آنها با بیماران مبتلا به MERS  مسئولیت ما بیشتر است و ما باید با بکار گیری ظرفیت شبکه بهداشتی و از طریق مراکز ، پایگاه های بهداشتی و خانه های بهداشت و نیز بکارگیری ظرفیت عظیم پزشک خانواده تلاش کنیم تا اقدامات موثری در جهت پیشگیری از شیوع این بیماری و حفظ سلامت حجاج انجام دهیم.

دکتر فرجام افزود : با توجه به شیوع وبا در کشور عراق باید به زوار عتبات عالیات آموزش های لازم در خصوص اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به وبا داده شود و در بازگشت ، ایشان هم تحت پوشش و حمایت های شبکه بهداشت و پزشک خانواده قرار گیرند.

در ادامه جلسه مهندس رئیسی مسئول واحد مبارزه با بیماریها و مدرس این کارگاه آموزشی در خصوص عفونت های حاد تنفسی و چگونگی شیوع کورونا ویروس ، مخازن آن و چگونگی پیشگیری از ابتلا به این بیماری ، چگونگی مواجهه با بیماران و بستری کردن آنها در بیمارستانها مطالب مورد نیاز را به فراگیران ارائه نمودند .