به گزارش وب دا ؛ دکترعلیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در مراسم نکوداشت دکترهوشنگ بازیاری ضمن خیرمقدم به میهمانان بیان داشت : بزرگانی در اینجا گردهم آمده اند که نه به لحاظ سن بلکه به خاطر کارهای بزرگی که برای این آب و خاک انجام داده اند بزرگ شده اند و ما تلاش کردیم که این جمع را درکنار دوستان جوان خودمان قرار دهیم.

دکترعسکری افزود : عنصر اصلی موفقیت این انسانهای بزرگ پشتکار و خستگی ناپذیری شان علی رغم همه مشکلات می باشد.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به اینکه مغز نظام سلامت ، بهداشت است افزود : می بایست سرمایه گذاری ما در طرح تحول سلامت به سمتی باشد که مردم کمتر بیمارشوند و این موفقیت بزرگ و کمک به جامعه است.

وی با بیان اینکه قدمهای بهداشتی مظهر سلامت است گفت : سازمان بهداشت جهانی ، ایران را با بهورز و شبکه های بهداشتی می شناسد . کسانی که نظام شبکه را اجرا کردند و قدم اصلی را برای سلامت برداشتند.

دکترعسکری  اظهار داشت : در نظام سلامت رییس و مرئوسی نداریم و همه باید با هم حرکت کنیم و این رمز موفقیت است.

در ادامه آقای محمد سمیع پور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان فسا بیان داشت : افتخار به گذشته ، رضایت از حال و امید به آینده سه رکن اصلی خوشبختی است.

سمیع پور افزود : یکی از دلایلی که از آسیب های اجتماعی در عذابیم ، عدم توجه به بزرگان خودمان است. باید به این نکته توجه کنیم که آقای دکتربازیاری و دیگر شخصیت ها چگونه رفتار کردند و چه کاری انجام دادند که می توانند سرمشق باشند.

فرماندار ویژه فسا گفت : از وظایف ما شناختن شخصیت ها و بزرگان و شناساندن آنها به جامعه و بخصوص جوانان می باشد.

وی با بیان اینکه  اخلاص ، صداقت در عمل و تعهد مثال زدنی از ویژگی های دکتربازیاری است که ما باید آنها را بشناسیم ، اظهار داشت : ایشان تمام و کمال وقت خودشان را برای رسیدن به هدف متعالی خدمت به مردم صرف کردند.