به گزارش وب دا ؛ مراسم گرامیداشت روز بهورز و تقدیر از بهورزان نمونه با حضور رئیس دانشگاه ، معاونین توسعه و بهداشت دانشگاه ، مدیران و بهورزان خانه های بهداشت در سالن بعثت دانشگاه برگزارگردید.

در این مراسم دکترعلیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : از نظر متولیان  نظام سلامت ، گروهی که بیشترین حق را بر عهده  نظام سلامت کشور دارند بهورزان  هستند .

دکتر عسکری با اشاره به تغییر الگوی بیماریها از واگیر به غیر واگیر افزود : برنامه های نظام شبکه ، متناسب با تغییر الگوی بیماریها از واگیر به غیر واگیر تغییر جدی نکرده است که این مشکل ساز است و باید در این زمینه تلاشهای بیشتری صورت گیرد.

رییس دانشگاه از بهورزان خواستند که هر کدام از بهورزان مشکلات بهداشتی منطقه خود را با دقت و الویت به ریاست دانشگاه ارسال نمایند تا ایشان در جریان ریز مشکلات بهداشتی هر منطقه قرار گیرندو راه حلهای منطقه ای اتخاذ شود.

ایشان در خصوص رفع مشکلات تجهیزاتی خانه های بهداشت به بهورزان قول مساعدت دادند .

در ادامه مراسم  دکترمجتبی فرجام معاون بهداشت دانشگاه ضمن تقدیر از تلاش بهورزان برای پیشبرد اهداف بهداشتی کشور ، بیان داشت : با برنامه ریزی هایی که در سالهای قبل در حوزه بهداشت انجام شد و با تلاش بهورزان ، انقلابی در بهداشت رخ داد و امروز وضعیت بهداشت کشور ما در حوزه بیماریهای واگیر در حد مطلوبی قرار دارد.

دکترفرجام افزود : اما نباید این تصور بوجود بیاید که ما کارهای خود را در خصوص بیماریهای واگیر انجام داده ایم و از آن غافل شویم ، چون نقطه سقوط ، همان نقطه غره شدن و غفلت است . تجربیات نشان داده است همیشه احتمال طغیان بیماریهای واگیر وجود دارد و بروز کرونا ویروس و وبا در کشورهای دیگر و خطر ورود آنها به ایران شاهد این مدعاست.

وی گفت :  به طور طبیعی با بهبود شاخص های بهداشتی و افزایش طول عمر چالشهای جدیدی بوجود آمده است که بیماریهای غیر واگیر می باشند .

ما در گذشته در خصوص پیشگیری از بیماریهای واگیر فرایند موفقی را تجربه کرده ایم ، که با تلاش بهورزان و برنامه های وزارت بهداشت توانستیم بیماریهای واگیر را کنترل نماییم  و این  تجربیات باید الگوی ما برای پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر قرار گیرند و به همین دلیل نظام بهداشت و درمان هنوز به بهورز نیازمند است.

در ادامه این مراسم ضمن تقدیر از  بهورزان نمونه شهرستان و بهورز نمونه کشوری با اهداء لوح و هدیه ، بهورزان شایسته دانشگاه نیز  معرفی شدند .

در پایان با اهداء لوح از زحمات سرکراخانم عزیزخانی مسوول آموزشگاه بورزی تقدیر بعمل آمد.

بهورز نمونه کشوری :

سرکارخانم معصومه قنبری- خانه بهداشت دولت آباد سه چاه

اسامی بهورزان نمونه  شهرستانی:

- آقای رضاقلی زنگنه - خانه بهداشت زنگنه

- آقای رسول زارع - خانه بهداشت مقابری