جلسه توجیهی پزشکان خانواده در خصوص اجرای فاز دوم طرح تحول نظام سلامت مبتنی بر پزشک خانواده شهری،با حضور پزشکان و دستیاران پزشک خانواده در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار گردید.در این جلسه دکتر مجتبی فرجام هدف نهایی طرح پزشک خانواده شهری مبتنی بر سلامت محوری را شرح دادند و در ادامه خانم دکتر علیزاده مدیر اجرایی پزشک خانواده شهری و خانم مجیدی ، کارشناس پزشک خانواده شهری ، در خصوص روند اجرای برنامه ها، تامین و تجهیز پایگاه های پزشک خانواده،انتقال پرونده های بهداشتی و استقرار ناظرین در مطبها،اجرای عملی آموزش ها مطالب مورد نیاز را ارائه نمودند.

همچنین جلسه آموزشی آخرین دستورالعمل ها در خصوص کوروناویروس ،بیماری وبا و پدیکلوزیس توسط ستاد اجرایی پزشک خانواده شهری و واحد مبارزه با بیماری ها برگزار گردید . دراین جلسه که در دو نوبت صبح و عصر جهت مراقبین سلامت و پزشکان خانواده برگزار گردید،آقای دکتر فرجام معاونت بهداشت دانشگاه کلیاتی در خصوص اهمیت بیماری های مذکور و وضعیت فعلی کشور بیان نمودند و در ادامه آقای دکتر اکراهی متخصص عفونی و آقای رییسی مسوول واحد مبارزه با بیماری های واگیر،نکات لازم را در خصوص پیشگیری،درمان و آخرین گزارشات و دستورالعمل ها ، به فراگیران آموزش دادند.