همایش بال از تو ، پرواز از من با حضور معاون فنی معاونت بهداشت ، مدیران مهد کودکهای شهر فسا ،کارکنان آموزش و پرورش ، رابطین سلامت و مربیان رابطین سلامت در سالن بعثت دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد. خانم سحر کرم نژاد مسئول واحد سلامت خانواده و برگزار کننده این همایش در این خصوص گفت : این همایش به مناسبت هفته جهانی کودک و با تلاش کارکنان واحد بهداشت خانواده معاونت بهداشت برگزار گردید.

مسئول واحد سلامت خانواده افزود :در ابتدای این همایش خانم دکترعلیزاده در خصوص اهمیت بزرگداشت هفته کودک سخنرانی کردند و در ادامه آقای دکتر نیکفر متخصص کودکان در ارتباط با رشد و تکامل کودک و نشانه های خطر در رشد و تکامل مطالب خود را به حاضرین ارائه نمودند و سپس خانم منصوری کارشناس روان شناسی در رابطه با فرزند پروری و پیامدها و مشکلات تک فرزندی سخنرانی کردند . در این همایش ، نونهالان مهد کودک خانه کودک نیز سرود جمعی اجرا نمودند.