فلوراید تراپی دندانهای دانش آموزان شهرستان فسا برای سال تحصیلی 94-95 شروع شد . دکتر محمودی مسئول واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت در این خصوص گفت : برنامه فلوراید تراپی دندانهای دانش آموزان دبستانها و مهدکودکهای شهرستان فسا با همکاری دندانپزشکان شاغل در معاونت بهداشت و دانشجویان بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا و اداره ی آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید شروع شده است و انشاالله دندانهای 17500 نفر از دانش آموزان شهرستان فسا با ژل وارنیش فلوراید ، فلوراید تراپی خواهد شد.

دکتر محمودی افزود : این برنامه به صورت کاملا رایگان اجرا خواهد شد و هر 6 ماه یکبار تکرار می شود تا از پوسیدگی دندانهای شیری و دائمی کودکان جلوگیری شود.

ایشان خاطرنشان کردند : در سال تحصیلی گذشته نیز این برنامه اجرا شد و تمامی دانش آموزان دبستانها و مهدکودکهای شهرستان فسا خدمات فلوراید تراپی را دریافت کردند.