پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

کارگاه یک روزه بهداشت گوشت با حضور کارشناسان بهداشت محیط و همکاری اداره دامپزشکی شهرستان فسا در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد. مهندس هاشمی نسب از بازرسین اداره دامپزشکی و مدرس این کارگاه در خصوص شرایط تامین گوشت و فراورده های دامی سالم  گفت: باید این فرهنگسازی در جامعه صورت بگیرد که مردم گوشت مورد نیاز خود را حتما از قصابی های مجاز و تحت نظارت اداره دامپزشکی تهیه کنند و به این نکته توجه داشته باشند که حتما لاشه های دام دارای مهر یا اتیکت اداره دامپزشکی باشند و خرید گوسفند زنده به صورت مستقیم و به منظور تامین گوشت مورد نیاز خانوار ، به علت عدم نظارت متخصصان دامپزشکی بر سلامت دام ، ممکن است باعث ابتلای افراد به بیماری های مشترک بین انسان و دام شود .

وی افزود : لاشه دام پس از ذبح باید به مدت 24 ساعت در دمای 4 – 8 درجه سانتی گراد نگهداری شود تا کیفیت لازم جهت مصرف را به دست بیاورد و این تصور که گوشت را باید در همان روز ذبح دام مصرف کرد یک باور نادرست است و به علت عدم تبخیر و دفع آب موجود در لاشه، از نظر اقتصادی نیز برای مصرف کننده مقرون به صرفه نیست ،پس از گذشت این زمان ، باید لاشه را تا زمان مصرف در دمای منفی 18 درجه سانتی گراد نگهداری کرد.

در ادامه ی این کارگاه آموزشی، مهندس گلشن از کارشناسان اداره دامپزشکی در خصوص بهداشت گوشت و شرایط کشتارگاه بهداشتی، آموزش لازم را به فراگیران ارائه نمودند .