مراسم تکریم و معارفه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور هیات رئیسه ، مدیران و کارکنان حوزه معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه دکتر علیرضا عسکری رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن قدردانی از زحمات دکتر مجتبی فرجام در طول تصدی معاونت بهداشت دانشگاه بیان داشت : دکتر فرجام انسان بسیار توانمند و فرهیخته ای هستند و در پست جدید به عنوان قائم مقام معاونت پژوهشی از پتانسیل علمی ایشان در دانشگاه علوم پزشکی فسا استفاده خواهیم کرد.

دکترعسکری سه اصل مهم در مدیریت که باعث موفقیت انسان می شود را دانش ، مهارت در انجام کار و نگرش به مجموعه برشمرد و اظهار داشت : در حوزه ی معاونت بهداشت مهمترین سرمایه که از این سه اصل نیز مهم تر است ، کارکنان و سرمایه انسانی می باشد .

رییس دانشگاه افزود : نیروهای بهداشت با توجه به علاقه و انگیزه وافر ، خود در امور محوله لیدر محسوب می شوند و به همین دلیل مدیریت افرادی که خود لیدر هستند بسیار مشکل است . ولی با شناختی که بنده از آقای دکتر نجفی و توانمندیهای فوق العاده ایشان دارم از عهده این کار به خوبی بر می آیند.

ایشان دکتر نجفی را چهره ی دانشگاهی محبوب دانستند که تمام شرایط تصدی بر معاونت بهداشت را دارند و امروز زمان بروز آن است.

در ادامه این جلسه دکتر مجتبی فرجام با اشاره به  14 ماه خدمت خود در سمت معاونت بهداشت بیان داشت: بهداشت یک موسسه با برند ایرانی است و کسی که مسئولیت آن را برعهده می گیرد بار سنگینی را بر دوش دارد چون بر خلاف جاهای دیگر ، در بهداشت نمی توان کارها را از صفر شروع کرد و مسئول با یک مجموعه مبتنی بر شبکه روبرو است. ایشان حمایت های ریاست دانشگاه و هیات رییسه از امور بهداشتی را در کشور بی نظیر توصیف کردند.

دکتر فرجام در خصوص تحولات ایجاد شده در دوران تصدی خود گفت : در زمینه پوشش پزشک خانواده روستایی در حال حاضر 100 درصد افراد تحت پوشش هستند و در زمینه پزشک خانواده شهری تمام افرادی که طبق قانون می توانستند تحت پوشش قرار بگیرند خدمات را دریافت کرده اند و همچنین در ادغام بسته های خدمتی در بهداشت با روند مناسبی جمعیت را پوشش داده ایم و برای بهبود استانداردهای بهداشتی تلاش زیادی انجام شده است.

وی افزود : واحد تغذیه معاونت بهداشت نسبت به سال گذشته کاملا متحول شده است و در صورت دریافت تجهیزات ما می توانیم به صورت 100 درصد خدمات بهداشت دهان و دندان را به مردم ارائه دهیم.

در ادامه دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با تشکر از اعتماد ریاست دانشگاه علوم پزشکی به ایشان ، ابراز امیدواری کردند که بتوانند پاسخ اعتماد ایشان را با عملکرد مناسب خود بدهند.

دکترنجفی افزود: دکتر فرجام انسانی مدیر ، فرهیخته و دوست داشتنی هستند که انشاء ا.. از توانمندی و راهنمایی ایشان استفاده خواهیم کرد .

معاون بهداشت جدید دانشگاه علوم پزشکی از همه ی کارکنان معاونت بهداشت خواستند که با همکاری باعث اعتلای بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی فسا شوند.