مهندس منوچهر جوکاران کارشناس مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا در خصوص این خبر گفت: با اجرای طرح "مطالعه در سفر با کتاب سلامت" در خودروهای مسافربری عمومی بین شهری زمینه ای فراهم شده است تا مسافران زمانهایی از وقت خود را به مطالعه متون آموزشی مرتبط با بهداشت و آمادگی خانوار در برابر زلزله اختصاص دهند.

مهندس جوکاران افزود : این طرح از طرف واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و با همکاری اداره حمل و نقل و پایانه های مسافربری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرا شده است و متونی دراین رابطه انتخاب شده است که در کمترین زمان مطالعه ، پیامهای بهداشتی و سلامت را به خوانندگان انتقال دهند.

مهندس جوکاران خاطرنشان کرد : به صورت دوره ای این طرح پایش و ارزیابی خواهد شد و کتابهای جدید به این بسته های آموزشی اضافه می گردد .

مسلم ابراهیم زاده نماینده اداره کل حمل و نقل استان فارس در فسا در خصوص اهمیت اجرای این طرح گفت :  تعداد 30 اتوبوس و 70 خودرو سواری مسافربری عمومی ، کار جابجایی مسافران را از شهرستان فسا به شهرهای مختلف کشور مثل شیراز ، استهبان ، بندرعباس ، تهران انجام می دهند که به طور متوسط روزانه 2000 نفر مسافر به وسیله این خودروهای عمومی سفر می کنند و با اجرای این طرح امکان مطالعه متون بهداشتی برای 2000 نفر در روز فراهم می شود.

محمد کاظم رحمانی رئیس اداره ارشاد اسلامی فسا درباره ی این طرح  گفت : اجرای این طرح باعث افزایش فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در کشور می گردد .