پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

مصرف بيش از حد روغنها علاوه بر ايجاد چاقي، خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي - عروقي و برخي از انواع سرطانها را افزايش ميدهد ؛ روغنهاي نيمه جامد و چربي هاي جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهديد مي‌كند؛ انواع روغنهای مایع گیاهی که حاوی اسیدهای چرب ضروری اند، برای پيشگيري از بيماريهاي غیرواگیر مانند بیماریهای قلبي - عروقي و سرطانها مفیدند؛ برای سرخ کردن مواد غذايي، از روغن هاي مخصوص سرخ كردن مصرف كنيد.باید توجه داشت که؛ رطوبت، نور، اكسيژن و مجاورت با فلزاتي مثل آهن و مس موجب تسريع فساد روغن ميشود.

این بسته اطلاعاتی - آموزشی، با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه آماده شده است که علاوه بر 5 پیام اصلی که در بالا به آنها اشاره شد، حاوی پیام های فرعی متعدد و توصیه هایی به رسانه ها و تقاضاه ایی از آنها برای اصلاح وضعیت مصرف روغن در کشور است. این بسته را در فایل پیوست مطالعه کنید

 

پیوست ها:

Oil-.pdf حجم فایل:2.22 مگابایت