خانم زهره خسروی نژاد کارشناس مرکز بهداشتی درمانی ششده ، در خصوص این خبر گفت : با توجه به شیوع آنفولانزا در فصل سرد سال و امکان انتقال این بیماری در اماکن عمومی و محل های تجمع انسانی ،نظیر مدارس ، کارشناسان مرکز بهداشتی درمانی ششده اقدام به آموزش دانش آموزان دبیرستانهای کوثر شهر ششده ، دانش آموزان ابتدایی روستای قادرآباد کردند . همچنین با همکاری خانم بهاور ، بهورز روستای حسین آباد و خانم دکتر آیدا فرجی پزشک مرکز بهداشتی درمانی ششده، برنامه پیاده روی و آموزشی آنفولانزا در روستای حسین آباد ششده برگزار گردید.

خسروی نژاد افزود : برنامه های دیگری که توسط تیم کارشناسان مرکز بهداشتی درمانی ششده انجام شد شامل  آموزش در خصوص بیماری ایدز برای دانش آموزان دبیرستانهای ششده و اکبر آباد و معاینه پدیکولوزیس برای دانش آموزان دبستانی روستای هادی آباد بود که با همکاری خانم فاطمه بادرام ، آقای احمد رضا بلاغی و زهره قربانی بهورزان روستای هادی آباد و اکبر آباد انجام شد.

وی افزود این آموزشها و معاینات برای تمامی مدارس بخش ششده وقره بلاغ انجام خواهد شد.