با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و معاون پرورشی آموزش و پرورش از خدمات دکتر محمودی مسئول واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت تقدیر به عمل آمد.

دراین جلسه دکتر نجفی با اشاره به ارتباط نزدیک و همکاری تنگاتنگ آموزش و پرورش و بهداشت گفت : این همکاریها نشانه درک بالای مسئولان آموزش و پرورش است و تقدیر از فعالان عرصه سلامت ، باعث انگیزه بیشتر و خدمت رسانی موثرتر می شود.

ایشان خاطرنشان کرد : معاونت بهداشت به صورت همه جانبه آماده همکاری با اداره آموزش و پرورش می باشد و همکاری نزدیکتر با آموزش و پرورش برای رسیدن به اهداف بهداشتی می تواند راهگشا باشد.

در این جلسه آقای محمد کاظم تسلیمیان معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش با اهداء لوح تقدیر و یک جلد کتاب ارزشمند مفاتیح الحیات به دکتر محمودی از خدمات ایشان در ارتقاء بهداشت دهان و دندان دانش آموزان مدارس شهرستان فسا تقدیر کردند و در خصوص برنامه های اجرا شده توسط آموزش و پرورش در خصوص پیشگیری از آنفولانزا ، پدیکولوزیس و تغذیه سالم توضیحاتی را ارائه نمودند.

در ادامه دکتر رسول محمودی مسئول واحد بهداشت دهان و دندان در رابطه با اقدامات این واحد در مدارس شهرستان فسا گفتند : در سال گذشته 17 هزار نفر از دانش آموزان مقطع ابتدایی خدمات فلورایدتراپی را دریافت کردند و امسال نیز از مهرماه ، فلوراید تراپی دانش آموزان  شروع شده است و تا آخر دیماه امسال مرحله اول آن پایان می یابد و با برنامه ریزی های انجام شده ، مرحله دوم فلورایدتراپی در فروردین و اردیبهشت سال 95 برای تمام دانش آموزان ابتدایی انجام خواهد شد.