به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت : کارگاه آموزشی مدیریت پسماندهای شهری با حضور کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی فسا در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.

مهندس محمد کریم قانعی کارشناس بهداشت محیط و مدرس این کارگاه ، تفکیک پسماندها از مبداء را یکی از روش های موثر مدیریت پسماندهای شهری دانستند که باعث صرفه جویی اقتصادی ، بازگشت منابع و کاهش آلودگی محیط زیست می شود .

ایشان خاطر نشان کردند ، برای تفکیک پسماندهای شهری از مبدا نیازمند به فرهنگ سازی و تغییر دیدگان مردم و مسئولان در این زمینه هستیم و در صورتی که تفکیک از مبدا مورد استقبال مردم و مسئولان قرار گیرد و زیرساختهای لازم بوجود آید به دلیل استفاده مجدد از فلزات و مواد پلاستیکی ، از هدر رفت عظیم سرمایه های کشور جلوگیری خواهد شد و با بازیافت کاغذ از قطع انبوهی از درختان جلوگیری کرده ایم.

مهندس قانعی افزود : تبدیل پسماندهای تر( گیاهی و حیوانی) به کود کمپوست بهترین راه در مدیریت پسماندهای تر می باشد و ورمی کمپوست یکی از راه های بهینه برای این فرایند است.