به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت : مراسم بزرگداشت روز داوطلب با حضور داوطلبین سلامت شهرستان فسا ، دکتر عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی و مدیران حوزه معاونت بهداشت در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

دکتر علیرضا عسکری در این همایش ضمن تبریک این روز ، عملکرد داوطلبین سلامت را تجلی خالصانه فریضه امر به معروف و نهی از منکر در حوزه سلامت دانستند و در اثبات آن بیان داشتند : اگر ما در جامعه به معروف مهمی مثل سلامت بپردازیم باعث می شود افراد جامعه تمام تکالیف انسانی خود را به خوبی انجام دهند و ضرب المثل "عقل سالم در بدن سالم "، موید همین گفتار است و پیشگیری از رفتارهای غیر بهداشتی و منافی سلامت نیز جلوگیری از منکر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به" حدیث طبیب دوار بطبه" از مولای متقیان (ع) گفتند : پیامبر اسلامی طبیبی بود که خود در جامعه به دنبال بیماران  می گشت و در جای خود نمی ایستاد تا مردم به او مراجعه کنند و یک حرکت فعال در رسالت خود داشت و شما داوطلبین سلامت نیز مصداق همین حدیث و جمعی هستید که برای حفظ سلامت مردم به آنها مراجعه می کنید و قداست بهداشت نسبت به درمان در همین رجوع به مردم است و تجلی این امر هم در حوزه داوطلبین سلامت می باشد.

دکتر عسکری خاطر نشان کردند: داوطلبین سلامت در عمل به اصول بهداشتی باید عملکرد مناسب و الگوی سایر مردم باشند.

در ادامه این مراسم خانم دکتر فرهمند پور مسئول ستاد گسترش شبکه معاونت بهداشت ضمن تاکید بر ضرورت مشارکت مردم در حوزه سلامت گفتند :لازمه دستیابی به جامعه سالم ودارای توسعه پایدار، مشارکت یکایک افراد جامعه است و انسان سالم محور توسعه پایدار است و داوطلبین سلامت پیشتازان مشارکت مردمی در حوزه بهداشت هستند و امروز شهرستان فسا دارای 437 داوطلب سلامت و 18 داوطلب سلامت متخصص ادارات است و جمعیت شهرستان پتانسیل افزایش تعداد داوطلبین سلامت را دارد.

در این مراسم مهندس محمد کاظم حیدری مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت ، خدمات بهداشتی و درمانی معاونت بهداشت را که در مراکز سلامت جامعه به عموم مردم ارائه می شود جهت اطلاع رسانی توسط داوطلبین سلامت تشریح کردند .

از دیگر برنامه های این همایش تقدیر از داوطلبین سلامت برتر  توسط ریاست دانشگاه، اجرای مداحی و موسیقی بود.