مهندس مجتبی کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت در خصوص بازرسی نوروزی واحد بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی گفت : با فرا رسیدن ایام نوروز و تکاپوی همه اقشار جامعه برای خرید مایحتاج عید نوروز ، اهمیت بازرسی بهداشتی از همه اماکن ، بخصوص قنادیها ، آجیل فروشیها ، رستورانها ، آرایشگاه ها و محل اقامت میهمانان نوروزی افزایش می یابد ، از همین رو بازرسی ویژه ایام نوروز توسط واحد بهداشت محیط از اول اسفند شروع شده است و تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت .

کرمی منش خاطرنشان کرد :این بازرسی ها در قالب اکیپهای سه نفر در دو نوبت صبح و عصر و حتی در روزهای تعطیل در حال انجام است و بازرسین بهداشت محیط با متخلفین از اصول بهداشتی برخورد قانونی خواهند کرد.

مسئول واحد بهداشت محیط افزود : در بازرسی های انجام شده در چند روز اخیر میزان 1900 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته شامل 250کیلوگرم سفیده تخم مرغ فاسد و 100 کیلوگرم ژله از قنادی ها و میزان 1550 کیلوگرم  کمپوت ، کنسرو و انواع مواد غذایی بسته بندی شده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در فسا جمع آوری و امحاء گردید.

لازم به ذکر است ، سامانه شکایات مردمی 190، جهت ثبت و رسیدگی به شکایات بهداشتی در تمام اوقات شبانه روز آماده پاسخگوی می باشد.