به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، اولین جلسه تفاهم نامه همکاری معاونت بهداشت و آموزش و پرورش در سال95 با حضور دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه ، آقای مسلم امینی نژاد رئیس آموزش و پرورش فسا و مسئولین واحدهای ستادی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر نجفی ضمن مهم دانستن همکاری آموزش و پرورش و بهداشت در ارتقاء سلامت دانش آموزان و جامعه ، برنامه های اجرا شده در مدارس توسط معاونت بهداشت در سال 94 و برنامه های آتی این معاونت را تشریح کردند و هر کدام از واحدهای بهداشت محیط ، مدارس و بیماریهای غیر واگیر نظرات و برنامه های خود در سال 95 را بیان کردند .

دکتر محمودی مسئول واحد بهداشت دهان ودندان معاونت بهداشت ضمن تشریح فعالیتهای بهداشت دهان و دندان گفت : ادامه برنامه فلوراید تراپی دانش آموزان  در هفته آینده شروع خواهد شد و با استفاده از یونیت سیار دندانپزشکی که توسط معاونت بهداشت خریداری شده است، برخی از خدمات دندانپزشکی در مدارس به دانش آموزان ارائه خواهد شد.

مهندس کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط نیز بر گذراندن دوره بهداشت عمومی توسط سرایه داران و متصدیان بوفه مدارس تاکید کردند و رئیس آموزش و پرورش نیز در این خصوص قول مساعدت دادند .

در ادامه این جلسه خانم فهیمه راستباف مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت در خصوص شعار غلبه بر دیابت و برنامه های هفته سلامت توضیح دادند و خانم تشکر مسئول واحد بهداشت مدارس نیز در خصوص نواختن زنگ سلامت در اولین روز هفته سلامت در مدرسه پویش و تشریح برنامه های این هفته در مدارس شهرستان فسا ، هماهنگی های لازم با آموزش و پرورش به عمل آمد.