پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

مهندس کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط در این خصوص گفت : این واحد کیک پزی که شامل کارگاه و فروشگاه تولید کیک و پیراشکی بود به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در طبخ و نگهداری مناسب کیک تولیدی توسط کارشناسان بهداشت محیط با طی مراحل قانونی تعطیل شد.

مهندس رسول امین زاده کارشناس بهداشت محیط و بازرس منطقه در خصوص نوع تخلف این کیک پزی گفت : در این واحد کیک پزی مقادیری نشاسته فاسد که مملو از حشرات و کیکهای تاریخ مصرف گذشته کشف شد همچنین متصدی اقدام به خرید کیک های بسته بندی شده می کرد و پس از جدا کردن لفافه و بسته بندی کارخانه به صورت فله و به عنوان کیکهای تولیدی این کارگاه، اقدام به فروش می کرد، که این اقدام به علت احتمال فروش کالای تاریخ مصرف گذشته (با توجه به وجود کیک تاریخ مصرف گذشته در محل) تخلف محسوب می شود ، همچنین کیکهای تولیدی توسط این واحد در شرایط نامناسب و در زیر راه پله و محل عبور کارگران نگهداری می شد که باعث آلودگی ثانویه محصولات این کارگاه می شده است.

امین زاده افزود : با توجه به شرایط نامناسب کارگاهی و عدم توجه متصدی به تذکرات بهداشت محیط در نهایت این واحد متخلف تعطیل و پلمپ گردید.