به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه آموزشی خود مراقبتی با موضوع غلبه بر دیابت در ششمین روز از هفته سلامت برای خانواده کارکنان سپاه پاسداران برگزار شد.

دراین جلسه خانم فهیمه راستباف مسئول واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت در خصوص بیماری دیابت ، علت و عوارض آن و راههای پیشگیری از دیابت به حاضرین در این جلسه آموزش دادند.

فهیمه راستباف ، یکی از دلایل مهم ابتلا به دیابت را سبک نادرست زندگی دانستند و اصلاح رژیم غذایی و انجام فعالیتهای بدنی و ورزش را از مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری عنوان کردند.

در این روز جلسه آموزشی با موضوع خود مراقبتی برای غلبه بر دیابت در مدرسه دخترانه شاهد برگزار شد که دانش آموزان ضمن فراگرفتن راه های پیشگیری از دیابت، جهت فرهنگسازی در زمینه تحرک بدنی و ورزش ، از آنها خواسته شد برای چند دقیقه حرکات ورزشی انجام دهند.