همایش سفیران سلامت دانش آموزی با حضور دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش و دانش آموزان مدارس شهرستان فسا در سالن شهید صدوقی آموزش و پرورش برگزار شد.

دکتر نجفی در ابتدای این جلسه ضمن تعریف خود مراقبتی و تاکید بر نقش دانش آموزان در آگاهی بخشی به خانواده و جامعه گفتند: شما دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت باید مسایل خود مراقبتی را بیاموزید و به خانواده های خود نیز منتقل کنید و مشاورین سلامت و مربیان بهداشت در آموزش و پرورش به عنوان رابطین و انتقال دهندگان اطلاعات بهداشتی بین معاونت بهداشت و شما دانش آموزان هستند و شما انتقال دهندگان این اطلاعات به خانواده های خود و جامعه هستید.

ایشان با اشاره به آمار 7 میلیون ابتلا به دیابت در ایران گفتند : فرهنگ غلط تغذیه ای باعث شیوع چاقی و دیابت در جامعه شده است و برای اصلاح این فرهنگ ، سفیران سلامت می توانند نقش مهمی داشته  باشند.

در ادامه این مراسم ، خانم ها فهیمه راستباف ، مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر ، زینب همت دار کارشناس ارشد بهبود تغذیه و ویدا لیمویی مسئول واحد آموزش سلامت در خصوص نقش ورزش ، تغذیه سالم و نقش سلامت در توسعه پایدار سخنرانی کردند.