به همت واحد سلامت جوانان معاونت بهداشت ، همایش ازدواج سالم و تحکیم خانواده در زاهد شهر با حضور عموم مردم  برگزار شد.

خانم محترم تشکر مسئول واحد بهداشت مدارس و سلامت جوانان معاونت بهداشت در خصوص این همایش گفت : همایش ازدواج سالم و تحکیم خانواده با هدف تسهیل درازدواج و ترویج این سنت نبوی و آگاهی بخشی به جوانان و خانواده ها ،برای تسهیل ازدواج و سعی در رفع ترس جوانان از ازدواج و توجه دادن خانواده ها در خصوص آثار منفی مهریه های سنگین، همچنین ارائه معیارهای صحیح ازدواج در جهت تداوم زندگی مشترک برگزار گردید.

در این همایش دکتر سید محمد حسین اجاقی مسئول واحد بهداشت روان ضمن تشریح نظر اسلام در خصوص ازدواج ، معیارهای ازدواج موفق و اسلامی و راهکارهای ازدواج سالم را بر شمردند و بر ضرورت ازدواج به موقع تاکید کردند.

در این همایش برای فرهنگ سازی ازدواج آسان ، عقد ازدواج یک زوج جوان دانشجو به صورت ساده و با مهریه 114 سکه بهار آزادی بسته شد و به زوج جوانی که در سال 94 کمترین مهریه را داشتند با اهداء هدیه از طرف معاونت بهداشت تقدیر به عمل آمد.

از دیگر برنامه های این همایش اجرای سرود ، موسیقی و مداحی بود .