سحر کرم نژاد مسئول واحد سلامت خانواده معاونت بهداشت در خصوص راه اندازی  مرکز مشاوره ژنتیک در مرکز سلامت جامعه حضرت موسی بن جعفر (ع) گفت : در راستای كاهش موارد مرگ ومیر كودكان كمتر از 5 سال ، ناشي از اختلالات و ناهنجاريهاي مادرزادي و پیرو مصوبه كميته بررسي مرگ كودكان( 59-1 ماهه) معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ،مركز مشاوره ژنتيك در مرکز سلامت جامعه موسي بن جعفر (ع) فسا راه اندازي شد.

خانم کرم نژاد افزود: اين مركز به كوشش واحد سلامت خانواده معاونت بهداشت و با همكاري جناب آقاي جمشيدي كارشناس ارشد ژنتيك به عنوان مشاور ژنتیک در روز دوشنبه 20/2/95 و با ارائه مشاوره به 7 خانواده معرفی شده از طرف مراکز بهداشتی درمانی، شروع به كار كرد.

لازم به ذکر است : مركز مشاوره ژنتیک موسي بن جعفر (ع)  واقع در خيابان فلسطين، روز دوشنبه هر هفته آماده ارائه خدمت به همشهريان مي باشد .