به گزارش وب د ا؛ مهندس عبداله رئیسی مسئول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت : در راستای ارتقاء خدمات مراقبت از بیماران مبتلا به ایدز و با مساعدت دفتر گلوبال فاند ، دستگاه شمارش سلولی  CD4 به برنامه کنترل ایدز این دانشگاه اختصاص داده شد .

مهندس رییسی افزود: راهکار پایش وضعیت ایمنی و سلامت افراد HIV مثبت ، آزمایش شمارش سلول های CD4 در دوره های سه ماهه می باشد که اندازه گیری آن در روند درمان افراد مبتلا به ایدز و مراقبت های روتین این بیماران نقش مهمی دارد .

مسئول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر با بیان اینکه در سالهای گذشته این آزمایش با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز صورت می گرفت ، گفت : با راه اندازی این دستگاه در آزمایشگاه فاطمیه ، آزمایش شمارش سلول های CD4 در فسا انجام می گیرد.