به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مراسم افتتاحیه نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، زوجهای جوان  ، داوطلبین سلامت ، جمعی از مسئولین ادارات شهرستان و کارکنان معاونت بهداشت در محل کانون پرورش فکری کودکان برگزار شد.

دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه در همایش افتتاحیه این نمایشگاه با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری در خصوص افزایش نسل گفتند: در دهه های گذشته به علت بهبود وضعیت اقتصادی و بهداشتی جامعه و افزایش امید به زندگی ، جمعیت سالمندان افزایش یافته است و با اجرای سیاست های کنترل جمعیت و کاهش نرخ باروری ، جمعیت جوان جامعه رو به کاهش گذاشته است و رواج فرهنگ تک فرزندی نیز یکی دیگر از عواملی است که جامعه را رو به پیر شدن برده است و کاهش جمعیت جوان و افزایش سالمندان می تواند تبعات منفی اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی برای کشور به بار بیاورد.

دکتر نجفی افزود : برای غلبه بر این روند باید تمام نهادهای تاثیر گذار در جامعه مثل آموزش و پرورش ، دانشگاه ها ، بهزیستی ، کمیته امداد امام خمینی ، دانشگاه های علوم پزشکی ، حوزه های علمیه و شهرداری ها و دیگر نهادهای دولتی با یکدیگر همکاری کنند تا بر روند پیر شدن جمعیت غلبه کنیم .

ایشان استفاده از ظرفیت رابطین سلامت به عنوان یکی از بازوان پرتوان معاونت بهداشت برای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به عموم مردم و افزایش جمعیت بسیار مهم دانستند.

در ادامه این همایش حجت الاسلام راهوار مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص فرزند آوری در اسلام ، افزایش نسل و راه های تحکیم خانواده  سخنرانی کردند و در ادامه این همایش دکترسیدمحمد حسین اجاقی مسئول واحد بهداشت روان  معاونت بهداشت در زمینه تبعات فرهنگی و اجتماعی کاهش جمعیت و مزایای چند فرزندی سخنرانی کردند .

از دیگر برنامه های این همایش ، نمایش فیلم وکلیپ در زمینه افزایش جمعیت و بازدید از نمایشگاه توسط حاضرین در این جلسه بود.

لازم به ذکر است این همایش و نمایشگاه به همت واحد سلامت خانواده و آموزش سلامت معاونت بهداشت برگزار گردید و نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوان جمعیت از تاریخ 9 لغایت 12 خردادماه در کانون پرورش فکری کودکان واقع در خیابان جمهوری اسلامی برپا می باشد.