به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت کمیته پیشگیری از خودکشی دانشگاه علوم پزشکی فسا در سالن اجتماعات معاونت بهداشت تشکیل جلسه داد .

در ابتدای این جلسه دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه با تاکید بر لزوم برنامه ریزی دقیق در پیشگیری از خودکشی گفت : باید به  افراد با ریسک بالای خودکشی توجه ویژه شود و همکاریهای بین بخشی نظیر همکاری واحد مبارزه با بیماریها و بهداشت روان در خصوص بیماران HIV مثبت و همکاری معاونت بهداشت با اورژانس و بیمارستان برای دستیابی به آمارهای صحیح  و به طبع آن برنامه ریزی موثر در پیشگیری از خود کشی انجام شود.

ایشان همچنین پیشنهاد دادند که واحد بهداشت روان پیگیری های لازم جهت راه اندازی باشگاه مثبت برای بیماران با ریسک بالای خودکشی و اقدام کنندگان به خودکشی انجام دهد.

در ادامه دکتر سید محمد حسین اجاقی مسول واحد سلامت روان در خصوص اهداف جلسه و استراتژی های برنامه پیشگیری همچنین عوامل زمینه ساز ، عوامل محافظت کننده و اصلی ترین عامل خودکشی ( افسردگی) صحبت کردند.

مسئول واحد بهداشت روان ابراز داشت : شرایطی که توسط فرد آسیب زا تلقی می شود، همچنین عدم رابطه مناسب والدین با فرزندان و آشفتگی خانوادگی از عوامل زمینه ساز خودکشی هستند و هر ثانیه یک نفر در جهان اقدام به خودکشی می کند و هر خودکشی حداقل بر روی 6 نفر از اطرافیان، تاثیرات بدی بر جا می گذارد.

در این جلسه مقرر شد تمهیدات لازم برای تصحیح آمارهای خودکشی ارسالی از  بیمارستان صورت پذیرد و برای دستندرکاران این آمارها کلاسهای آموزشی برگزار شود.