به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، کلاس آموزشی سامانه سیب با حضور دکتر نجفی و با تدریس مهندس رمضانی برای کارشناسان ستادی معاونت بهداشت ، ماماها و مراقبین سلامت پزشکان خانواده روستایی برگزار شد.

درابتدای این جلسه معاون بهداشت دانشگاه ویژگی های سامانه سیب را برای حاضرین در جلسه شرح دادند و بر لزوم اجرای سامانه و پیگیری مجدانه در این خصوص تاکید کردند .

ایشان حذف گزارشات و آمارهای کاغذی را ضروری دانستند و افزودند : طبق دستور وزارت بهداشت کلیه فعالیتها و اقدامات مراکز و خانه های بهداشت باید در این سامانه ثبت شود و ملاک انجام کار ثبت اطلاعات در این سامانه است.

در ادامه این جلسه مهندس رمضانی ، مدیر سیستم سامانه و مسئول IT ، به تفضیل امکانات سامانه سیب و نحوه کار با آن را به فراگیران آموزش دادند و در خصوص زیر ساخت اینترنت ، کمبود کامپیوتر و مذاکرات انجام شده با مخابرات گزارش دادند و ابراز امیدواری کردند با پیگیریهای انجام شده این مشکلات رفع گردد.