دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه در رابطه با اقدامات انجام شده توسط واحد بهداشت محیط در زمینه کنترل کیفی آب آشامیدنی شهرستان فسا در 3 ماهه اول سال 95 گفت :

کارشناسان بهداشت محیط در راستای سنجش سلامت آب در شبکه و منابع آب شهرستان فسا در سه ماهه اول سال 1395 تعداد 72 نمونه میکربی و 20 نمونه شیمیائی آب از شبکه و منابع شهری  و در مناطق روستائی دارای شبکه آب شرب نیز تعداد 174 نمونه میکربی و 49 نمونه شیمیائی و در روستاهای فاقد شبکه و منابع بهسازی 24 مورد نمونه میکربی و شیمیائی تهیه کردند و به آزمایشگاه کنترل کیفی آب معاونت بهداشت ارسال نموده اند.

دکتر نجفی افزود : این نمونه ها از شیرهای برداشت آب منازل، مساجد و اماکن متبرکه ، آب پارکها و فضای سبز ، اماکن عمومی ، مراکز نظامی و انتظامی ، آب سردکن ها ، صنوف مواد غذائی ، بیمارستان و مراکز بهداشتی درمانی ، کارخانجات یخ و مخازن ذخیره آب گرفته شده است و از ابتدای سال 95 تاکنون از تمامی منابع آب شهری و روستائی بازدید و نمونه برداری انجام گرفته است.

همچنین تعداد 1426 مورد کلرسنجی از شبکه آب شرب شهری و روستائی و 10  نمونه میکروبی از آب استخرهای فعال شهر فسا در سه ماهه اول سال95 گرفته شده است.

معاون بهداشت دانشگاه در خصوص هماهنگی های برون بخشی برای تضمین سلامت آب شرب شهروندان گفت : در صورت مشاهده هرگونه مشکل ،شامل آلودگی میکروبی یا شیمیائی و نبود کلر در شبکه آب آشامیدنی ، نتایج به صورت تلفنی یا با ارسال پیامک به اطلاع مسئولین مربوطه در آبفا شهری و روستائی رسانده می شود تا به سرعت نسبت به رفع آن مشکل اقدام کنند.

دکتر نجفی همچنین از زحمات خانم مهندس سوسن جانی زاده مسئول آزمایشگاه کنترل کیفی آب معاونت بهداشت و کارشناسان بهداشت محیط و دقت نظر آنها در نظارت و کنترل کیفی آب شرب شهرستان فسا تشکر و قدردانی کرد.