خانم فهمیه راستباف مسئول واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت در این رابطه گفت : جلسه آموزشی مشاورین سلامت ادارات شهرستان فسا با موضوع  پوکی استخوان و کوله پشتی ایمن توسط واحد بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه آموزشی آقای حسین محمدی فر کارشناس مبارزه با بیماریها ،در خصوص عوامل خطر پوکی اسخوان و راه های پیشگیری از آن گفت : پوکی اسخوان در زنان 3 تا 4 برابر مردان است و زنان بیشتر در معرض خطر هستند و استفاده از رژیم غذایی مناسب و سرشار از کلسیم و ویتامین D شامل لبنیات ، سبزیجات وغلات برای پیشگیری از پوکی اسخوان ضروری است .

محمدی فر افزود : تشخیص پوکی استخوان با انجام  سنجش تراکم استخوان امکان پذیر است و در صورت کم بودن تراکم استخوان ، باید توسط پزشک متخصص رژیم غذایی و داروهای مکمل تجویز شود.

کارشناس مبارزه با بیماریها همچنین در خصوص کوله پشتی مناسب برای کودکان گفت : کوله پشتی دانش آموزان باید دارای حجم ، و وزن مناسب باشد تا دانش آموزان دچار مشکلات اسکلتی نشود ، وزن کوله پشتی و لوازم درون آن باید 10 درصد وزن کودک باشد یعنی اگر وزن کودک 30 کیلو گرم است وزن کوله پشتی و وسایل درون آن نباید بیش از 3 کیلوگرم باشد.

در ادامه این جلسه ، مشاور سلامت اداره آبفا در خصوص اقدامات این اداره برای حفظ سلامت شهروندان فسایی گزارشی را ارائه نمود.