به گزارش وب دا ؛ مراسم گرامیداشت روز بهورز و تجلیل از بهورزان نمونه با حضور هیات رییسه دانشگاه ، بهورزان خانه های بهداشت و مدیران بهداشتی در سالن بعثت دانشگاه برگزار  گردید.

در این مراسم دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن برشمردن جایگاه والای بهورز در نظام سلامت گفت : در نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران هیچ جایگاهی تاثیرگذارتر از جایگاه بهورز نیست و پیگیریها و بیماریابی هایی که توسط بهورزان برای پیشگیری از بیماریها در حال انجام است در حفظ سلامت جامعه بسیار موثرتر از ساخت بیمارستانهای چند طبقه و بزرگ است و بهورزان پاسداران واقعی سلامت مردم در جامعه هستند.

دکترعسکری با مهم دانستن نقشه راه و شناخت سلسه مراتب در پیشبرد اهداف هر سازمانی ، معاونت بهداشت را یکی از معاونت های وزارت بهداشت دانستند که دارای نقشه راه و در انجام امور محوله دارای باور به کار خود می باشد و همین عوامل باعث پیشرفت نظام سلامت کشور شده است و اگر سایر معاونت ها و سازمانهای کشور نیز دارای چنین نقشه راهی بودند بسیاری از مشکلات کشور حل می شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا وجود انگیزه در کار را یکی از عوامل مهم دانست و گفت : کم انگیزه شدن بهورزان یکی از دغدغه های من است و اگر بهورز دچار این عارضه شود سلامت جامعه به صورت تصاعدی کاهش خواهد یافت .

دکتر عسکری با اشاره به آیه وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا گفت : همه ی ما باید به این سنت الهی اعتقاد داشته باشیم که اگر برای احیای یک انسان قدم برداریم ، بشریت را احیاء کرده ایم  .

در ادامه دکتر نجفی معاون بهداشت دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات بهورزان در پیشبرد نظام سلامت ، بهورزان را افتخار نظام  سلامت دانستند که سنبل نظام سلامت ایران هستند و در هیچ جای جهان چنین برندی وجود ندارد و ایالات متحده  نیز در سالهای اخیر با الگوگیری از  نظام سلامت ایران اقدام به ایجاد چنین تشکیلاتی در برخی از ایالتهای خود کرده است.

دکتر نجفی افزود : با توجه به تغییر الگوی بیماریها از واگیر به غیر واگیر در جامعه ایران ، بهورزان را به تلاش بیش از پیش برای آموزش و پیشگیری از این بیماریها توصیه کردند.

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به سکونت بهورزان در روستا و عجین بودن زندگی بهورز با زندگی روستاییان گفت : یکی از دلایل پیشرفت نظام سلامت در روستاها حضور دائمی و زندگی نزدیک بهورزان با اهالی روستاها بوده است و مهاجرت بهورزان به مناطق شهری می تواند باعث کاهش سطح ارائه خدمات بهداشتی شود.

دکتر نجفی نوسازی تجهیزات خانه های بهداشت و نصب سیستمهای سرمایشی و گرمایشی را در شهرستان فسا بی نظیر دانستند و افزودند : به زودی تمام خانه های بهداشت به اینترنت پر سرعت نیز تجهیز خواهند شد.

در ادامه این مراسم ضمن تقدیر از  بهورزان نمونه شهرستان و بهورز نمونه کشوری با اهداء لوح و هدیه ، بهورزان شایسته دانشگاه نیز  معرفی شدند .

بهورز نمونه کشوری :

- آقای صادق مرادی

اسامی بهورزان نمونه  شهرستانی:

-خانم مرضیه آزاد

- آقای رضا پیرزاد