خانم مهندس سوسن جانی زاده مسئول واحد بهداشت حرفه ای در این خصوص گفت : کارگاه آموزشی ایمنی برق و حریق برای کارشناسان بهداشت حرفه ای و محیط و مسئولین ایمنی کارخانه جات و کارگاه های فسا در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد .

مهندس میثم قنبری کارشناس اراده برق و مدرس این کارگاه در رابطه با ایمنی برقکاران ، کارگران ساختمانی ، ایمنی برق در منازل و در ادامه مهندس بهزادی روشهای اطفاع حریق ناشی از برق مطالب خود را ارائه دادند.

مهندس قنبری در رابطه با ایمنی استفاده از وسایل برقی گفتند : در استفاده از تجهیزات الکتریکی باید بر اساس دستور العمل کارخانه از تجهیزات استفاده گردد تا ایمنی کاربران تامین شود  به طور مثال ، هر چه تعداد بیشتری انشعاب از یک پریز گرفته شود ایمنی کاهش پیدا میکند و این به دلیل ایجاد میدان مغناطیسی و اثر مخرب آب بر بدن و همچنین افزایش خطر آتش سوزی می باشد.

کارشناس اداره برق افزود : افرادی که برقکار هستند یا با تعمیر و نگهداری تجهیزات برقی سرو کار دارند حتما باید از لباس ویژه و کفش های دارای تخت عایق و دستکش استفاده کنند تا خطر برق گرفتگی به حداقل ممکن برسد.

در ادامه این کارگاه مهندس مهدی بهزادی کارشناس بهداشت حرفه ای در خصوص ایمنی اطفاع حریق گفت : حداکثر وزن کپسول های آتش نشانی نباید بیشتر از 14 کیلو گرم باشد و در کارگاه ها و اماکن عمومی فاصله 2 کپسول نباید بیشتر از 30 متر باشد.

کارشناس بهداشت حرفه ای افزود : در اطفاع حریق باید محتوای کپسول بتواند ماده ای که دچار حریق شده است را خاموش کند و خطرات جانبی را در پی نداشته باشد ، مثلا برای خاموش کردن حریق ناشی از چوب ،پارچه یا کاغذ می توان از کپسول آب و گاز استفاده کرد ولی نمی توان این کپسول را برای حریق ناشی از برق یا مواد نفتی به کار برد و برای این موارد باید از کپسول های پودر خشک استفاده کرد .

بهزادی افزود: برای حریق های ناشی از مواد نفتی ، چسب و رنگ باید از کپسول های فوم ، پودر خشک یا دی اکسید کربن استفاده نمود.