پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

کلاس آموزشی با موضوع اصلاح الگوی مصرف نمک، شکر ، چربی و افزایش مصرف سبزیجات و میوه ها با هدف پیشگیری از بیماری های غیر واگیر در اداره راه و شهرسازی برگزار گردید.

آقای محمد آریا کارشناس واحد بهبود تغذیه و مدرس این کلاس آموزشی در ابتدا در خصوص ، نحوه تغذیه صحیح و گروه های غذایی مطالب خود را ارائه نمودند، سپس واحد های مصرف هر گروه غذایی را به صورت کامل تشریح کردند.

 ایشان تاکید کردند تغذیه صحیح، مهم ترین اصول پیشگیری از بیماری های غیر واگیر محسوب می گردد.

در این جلسه ی آموزشی مقدار مصرف نمک، روغن و شکر برای یک فرد سالم وافراد در معرض خطر توضیح داده شد و تاکید گردید که برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر، مصرف قند های ساده، چربی های اشباع و ترانس باید کاهش یابد و لبنیات کم چرب در سبد غذایی گنجانده شود.