پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

مهندس کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط در این خصوص گفت : با فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) و اطعام عزاداری حسینی در حسینه ها و تکایا ، رعایت اصول بهداشتی در پخت غذاهای نذری دارای اهمیت بسیار زیادی است ، در همین راستا کارشناسان بهداشت محیط در اکیپهای چند نفره در شیفت شب از آشپزخانه های پخت غذای نذری بازدید می کنند و ضمن نظارت ، رعایت اصول بهداشتی را به خادمین امام حسین (ع) یادآور می شوند .

مهندس کرمی منش افزود کسانی که در پخت و توزیع غذاهای نذری نقش دارند باید نکات بهداشتی زیر را رعایت کنند :

1- از بکارگیری افراد بیمار یا مشکوک جدا خود داری کنند حتی افرادی که دچار سرماخوردگی هستند .

2- برای توزیع آب ، شیر یا چای از ظروف یکبار مصرف استفاده شود و برای نوشیدنی های گرم حتما از لیوان کاغذی استفاده نمایند

3- در حین قرار دادن غذا در ظروف یکبار مصرف ، زیر دیگهای غذا حتما شعله کمی روشن باشد تا دمای غذا در حین کشیدن از 60 درجه سانتی گراد پایین تر نیاید.

4- افرادی که غذاها را در ظروف قرار می دهند حتما باید از دستکش استفاده کنند .

5- استعمال دخانیات حین تهیه و توزیع غذا ممنون است و در مجالس عزاداری نیز نباید استعمال شود.

6- در صورت استفاده از سبزیجات حتما مراحل شستشو ، انگل زدایی و ضدعفونی باید انجام شود.

7- از فرو بردن لیوان و پارچ در ظرف اصلی آب ، شیر یا شربت جدا خود داری شود زیرا باعث آلودگی کل نوشیدنی می شود .

مسئول بهداشت محیط افزود : انشاء ا.. این نظارتها در روزهای آینده و تا پایان مراسمات دهه محرم ادامه خواهد یافت.