به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ،به مناسبت هفته غذا ، جشنواره غذای سالم  با محوریت مصرف حبوبات در دبستان بنت الهدی صدر با همکاری  معاونت بهداشت و آموزش و پرورش برگزار گردید. در این جشنواره خانم همت دار مسئول واحد بهبود تغذیه در خصوص صبحانه سالم و خوراکی های مجاز و غیر مجاز برای دانش آموزان سخنانی کردند و در ادامه به دانش آموزانی که بهترین غذای سالم را تهیه کرده بودند جوایی اهداء گردید.

همچنین کلاس آموزشی غذای سالم در راستای آگاهی بخشی به عموم مردم در مراکز سلامت جامعه  شماره 3 و موسی بن جعفر (ع) و پایگاه بهداشتی شماره 3 برگزار گردید که روش صحیح تغذیه در سنین گوناگون و مزایای استفاده از حبوبات برای شرکت کنندگان تشریح گردید.

در مرکز بهداشتی درمانی نوبندگان نیز مسابقه غذای سالم در بین رابطین سلامت برگزار گردید که به 3 نفر از برترین آشپزها جوایزی اهداء گردید.