جلسه مشترک معاونت بهداشت  با بیمه سلامت فارس با حضور دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه ،خانم دکتر فرهمند پور مسئول ستاد گسترش شبکه و جمعی از مدیران معاونت بهداشت ، آقای محمد مهدی فرهمند مسئول نظارت بیمه سلامت و آقای توسل مسئول حسابداری بیمه سلامت استان فارس در معاونت بهداشت برگزار شد.

مسئول نظارت بیمه سلامت استان فارس ضمن تقدیر از خدمات ارائه شده توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در استان فارس سرآمد است و من از اقدامات انجام شده در فسا در زمینه ارائه خدمات بهداشتی در روستاها و همچنین بازدید های مشترک بیمه سلامت و معاونت بهداشت از شما تشکر می کنم.

دکتر نجفی معاون بهداشت دانشگاه نیز ضمن تشریح خدمات ارائه شده در روستاها توسط معاونت بهداشت دانشگاه گفت : در حال حاضر 100 درصد روستاهای شهرستان فسا تحت پوشش پزشک خانواده روستایی هستند و خدمات دندانپزشکی ، آزمایشگاهی و داروخانه در 100 درصد روستاها ارائه می گردد و تمام خانه های بهداشت ضمن تجهیز به امکانات روزآمد در سال اخیر ، به اینترنت پر سرعت نیز مجهز شده اند .

دکتر نجفی تاکید کرد : ارتقاء خدمات سلامت مطلوب در روستاها مستلزم همکاری تنگاتنگ بیمه سلامت استان و معاونت بهداشت است.