پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

خانم زینب همت دار مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت در این خصوص گفت : امروزه شاهدافزایش روزافزون مصرف قند و محصولات قندی هستیم.عادت کردن ذائقه به موادشیرین و قندی که به طورمعمول از دوران کودکی شروع میشود،عوارض متعددی نظیر اضافه وزن،چاقی،دیابت،بیماریهای قلبی -عروقی و سرطان را در بزرگسالی به دنبال دارد. بایستی آگاهی مردم در مورد کاهش مصرف قند و شکر و افزایش مصرف میوه و سبزیجات تازه افزایش یابد. در این خصوص طرح حذف قند در معاونت بهداشت دانشگاه و جایگزینی آن با خرما از اول آبان ماه با همکاری واحد بهبود تغذیه آغاز گردید.

به تمامی واحدهای ستادی و محیطی بهداشت در این خصوص نامه زده شد و پوستر آموزشی توزیع گردید. علاوه بر این در ستاد معاونت بهداشت ضمن آموزش چهره به چهره در کلیه واحدها یک ظرف خرمای خشک توزیع گردید و از همکاران خواسته شد که در قندان ها به جای قند، از خرما یا کشمش استفاده کنند.