پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت طرح حذف نمکدان از میز رستورانهای شهر فسا با همکاری واحد بهبود تغذیه و بهداشت محیط معاونت بهداشت اجرا شد.

 خانم زینب همت دار مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت در این خصوص گفت : بيماري هاي غير واگير از مهمترين علل مرگ و مير در کشور به شمار مي روند و يکي از مهمترين عوامل خطر بيماري هاي غير واگير (مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون بالا و ...)، تغذيه نامناسب و مصرف زياد قند، نمک و چربي است. با کاهش مصرف نمک می توان احتمال بروز بیماری های قلبی عروقی را کاهش داد.

کارشناس ارشد واحد بهبود تغذیه افزود : یک گام مفید در جهت کاهش مصرف نمک، حذف نمکدان از میز رستوران ها و غذاخوری ها می باشد. از این رو در جهت ارتقای فرهنگ عموم مردم و کاهش خطر بروز بیماری های غیر واگیر، طرح حذف نمکدان از میز رستوران های شهرستان فسا با همکاری واحد بهبود تغذیه و واحد بهداشت محیط بصورت نمادین در رستوران مهمانسرای جهانگری فسا اجرا شد در این طرح تمام نمکدانهای موجود در سالن پذیرایی رستوران جمع آوری و در روی میز ویژه ای قرار داده شد که حاوی پیام کاهش مصرف نمک می باشد.