مهندس منوچهر جوکاران کارشناس ارشد محیط زیست و مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا در این خصوص گفت : طرح آدرس ما  ،که برای اولین بار در فسا اجرا شد ، طرحی است برای آدرس دهی افراد در شرایط اضطراری، در زمانی که نیاز به حضور سریع نیروهای امدادی و درمانی در خانه است  . این طرح به ابتکار واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و با همکاری اورژانس 115 و آتش نشانی فسا اجرایی شده است.

مهندس جوکاران افزود : بسیاری از افراد در زمان مواجهه با حوادث ناگوار مثل سکته های مغزی و قلبی نزدیکان ، آتش سوزی منزل و سایر حوادث ، در زمان تماس با اورژانس یا آتش نشانی ، تمر کز ذهنی خود را از دست داده و توان آدرس دهی دقیق را به دلیل فشار روحی زیاد ندارند،  یا ممکن است در یک میهمانی برای صاحب خانه حادثه ای رخ دهد و مهمان برای تماس با نیروهای امدادی ، از آدرس دقیق منزل بی خبر باشد و توجه به این مشکلات باعث شد ، طرح آدرس ما برای اولین بار در کشور و در شهر فسا اجرا شود .

مسئول واحد کاهش خطر بلایا در خصوص کارت- پوستر طراحی شده آدرس ما گفت   : این کارت - پوستر دارای محل های خاصی برای نوشتن آدرس و تلفن منزل می باشد و شماره تلفن های ضروری مراکز امدادی و درمانی روی آن نوشته شده است و در خصوص چگونگی تکمیل و محل قرار دادن آن در کنار تلفن منزل توصیه های مورد نظر در کارت ثبت شده است .

مهندس جوکاران خاطر نشان کرد : هدف از اجرای  طرح آدرس ما و تکمیل این کارت این است که همه افراد خانواده  به این موضوع و ضرورت آدرس دهی صحیح به نیرو های امدادی آشنا شوند و تمرینی است برای همه ی اعضای خانواده تا از آدرس پستی محل زندگیشان آگاه باشند و در زمان نیاز و بروز حوادث آدرس دقیق از طریق این کارت به نیرو های امدادی داده شود .

لازم به ذکر است ، مرحله اول این طرح با توزیع  5000 کارت "طرح آدرس ما "در اماکن عموی و مراکز بهداشتی درمانی فسا در حال اجرا می باشد و کارت طراحی شده برای استفاده عموم مردم در شماره بهمن ماه نشریه کشوری یک یک پنج نیز چاپ شده است.