به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، در هشتمین و نهمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی ایران ، با حضور فرماندار  فسا، نماینده مردم شهرستان فسا در مجلس ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و جمعی از مردم شهر ششده و روستای تنگ کرم پروژه ساخت پایگاه بهداشتی جدید ششده  و خانه بهداشت جدید روستای تنگ کرم کلنگ زنی شد.

دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه در خصوص این دو پروژه گفت : پایگاه بهداشتی ششده با زیربنای 110 متر مربع و در زمینی به وسعت 300 متر که توسط خیرین سلامت آقایان علی زحتمکش و منصور رمضانی از اهالی محترم ششده اهداء شده است ساخته خواهد شد و زمان ساخت این پایگاه سلامت حدود 4 ماه خواهد بود و خدمات بهداشتی را به 6063 نفر از اهالی ششده ارائه خواهد کرد.

ایشان افزود : خانه بهداشت جدید روستای تنگ کرم نیز با زیربنای 100 مترمربع به زودی ساخته خواهد شد و جایگزین خانه بهداشت قدیمی این روستا می شود و اهالی محترم روستای تنگ کرم خدمات بهداشتی را در محیط جدید و مناسب تری دریافت خواهند کرد.